ONZE SITE WORDT VERNIEUWD. KOM SNEL WEER EENS LANGS!

Bedankt voor je geduld. We zijn een nieuwe, verbeterde website aan het bouwen voor de gewaardeerde partners van Kraft Heinz Food Service. Onze nieuwe site gaat live in het najaar en zal dezelfde mooie oplossingen voor de horeca bieden, maar in een gloednieuw digitaal jasje.

red divider

MERKEN WAAR JE KLANTEN VAN HOUDEN

  1. Heinz
    Heinz

  2. Wijko

  3. Brinta

  4. Lea & Perrins

  5. De Rujiter
    De Ruijter

  6. Honig Professional

OVER ONS

Hier bij Kraft Heinz Food Service zijn wij toegewijd om niet alleen de beste kwaliteit af te leveren, maar ook om jou en jouw bedrijf te ondersteunen.
A professional chef holding platters of various tartlets and bite-sized appetizers.

ONZE MISSIE

Onze missie is om jou van het volgende te voorzien: De hulpmiddelen die je nodig hebt om heerlijk eten te maken, toegang tot de kennis van de industrie, de laatste culinaire trends om jou een voorsprong te geven op de concurrent.


Ons bedrijf is een goed geoliede machine, wat uiteen valt in veel integrale delen.

An outdoor view of the Kraft Heinz Research Development Center building.

R&D CENTRE

Ons innovatie centrum in Nijmegen is de grootste Kraft Heinz innovatie centrum buiten de Verenigde Staten en speelt een centrale rol op beide vlakken; innovatie en inspiratie van onze producten. Dit centrum ontwikkelt enkele van onze meest geliefde producten zoals Heinz zonder toegevoegde suiker bonen en Heinz Tomato Ketchup met 50% minder suiker en zout.


Onze mensen


Kraft Heinz is trots op hun werknemerspool, wat leidt tot experts op alle afdelingen. Dit kan iedereen zijn van onze Culinaire Chefs, Onderzoek en ontwikkeling team, voedselveiligheid experts en zelfs de verpakkingstechnologen. Iedereen speelt hun eigen rol in het creëeren van de producten die jij kent en waarvan je houdt!

The inside of a Kraft Heinz building.

HET BEGINT ALTIJD MET EEN IDEE

Wij zijn constant op zoek naar het volgende beste ding voor onze klanten. Om dit te kunnen doen, zorgen we ervoor dat we voorop lopen bij de opkomende trends. We zijn constant aan het experimenteren, leren en het bezoeken van de koplopers in culinaire innovatie om ervoor te zorgen dat we de concurrent voor blijven.


Ontwikkeling


Wanneer we zeker zijn van een idee, dan gaan we door naar het ontwikkelingsstadium. Het gaat hier ook om het idee tot leven te brengen door middel van een prototype, gevoelsonderzoek en testen in ons labaratorium. We zorgen er altijd voor dat we trouw blijven aan onze kernwaarde kwaliteit. We kijken naar producten van het perspectief van onze consumenten, waarbij we er voor zorgen dat de producten aansluiten op hun behoeften en op onze kernwaarden. Proeven is geloven! We blijven onze producten ontwikkelen totdat we de ‘Gouden Standaard’ halen.

A person holding a plate of takeout food topped with Kraft Heinz Foodservice products.

CONSUMENTEN ONDERSTEUNING

Onze consumenten vormen de kern van alles wat wij doen. Onze culinaire expertise heeft zich in meer dan 150 jaar ontwikkelt, en verstrekt advies en inspiratie voor de mensen waarmee wij werken. Regelmatig delen wij onze culinaire vaardigheden en ervaring door het geven van masterclasses en we creëeren inspiratie materiaal waar onze consumenten van kunnen profiteren.